• Швидка подача
  • Найкращі ціни
  • Надійність
  • Послуги евакуатора
  • Буксирування
  • Допомого на дорозі

Евакуатор Чоколівка

Евакуатор

Компанія «Арго» http://www.evakuator-argo.com.ua - один з лідерів в області послуг з перевезення автомобілів. Вона відрізняється серед аналогічних організацій якісним сервісом, надійністю, швидкою подачею спецтехніки. Тут завжди прийдуть на допомогу в скрутну хвилину на дорозі.

У нашій фірмі працюють фахівці з великим досвідом, здатні вирішувати найскладніші завдання транспортування. Величезна кількість автомобілістів скористалися послугами фірми і залишилися повністю задоволені. Навіть якщо клієнту необхідно перевезти не тільки авто, але і трактор, мотоцикл або великий вантаж, евакуатор Чоколівка впорається з цим завданням.

Як оформити заявку на виїзд евакуатора «Арго»?

1. Зробити дзвінок в службу підтримки фірми. Необхідні контакти можна знайти на офіційному сайті. Менеджеру необхідно повідомити наступну інформацію: технічні параметри машини, характер несправності і місце знаходження. Важливо залишатися на зв'язку до прибуття команди майстрів, так як можливі контрольні дзвінки.

2. На виклик моментально виїжджає бригада фахівців з усім необхідним обладнанням для навантаження. Тому процес займає мінімум часу. Якщо виникає необхідність, машину можуть дістати з важкодоступного місця: кювету, глибокої ями, рови та т. Д.

3. Після закріплення транспортного засобу на спеціальній платформі, його відправляють в пункт призначення, зазначений клієнтом.

4. На новому місці, фахівці проводять повну відвантаження. Якщо водієві необхідна оперативна технічна допомога, працівники можуть порекомендувати координати хороших СТО.

Евакуатор фірми займається обслуговуванням всієї Київської області, включаючи такі райони як Чоколівка, Вишневе, Жуляни та інші. Однак, це тільки скромна частина обширної географії компанії. Вона охоплює не тільки територію всієї України, а й понад 40 торгових портів Європи. Для цієї служби не існує ніяких меж.

Більш детально з маршрутами можна познайомитися на сайті. Там же розміщена інформація про ціни на евакуатор Чоколівка та відгуки задоволених клієнтів. Варто відзначити, що вартість послуг спецтехніки є доступною для всіх клієнтів.

Ніхто не застрахований на дорозі від непередбачених ситуацій. Поломка або ДТП можуть трапитися абсолютно в найнесподіваніший момент для водія. Тому краще бути до них готовим і мати в своєму мобільному телефоні контакти компанії «Арго»