• Швидка подача
  • Найкращі ціни
  • Надійність
  • Послуги евакуатора
  • Буксирування
  • Допомого на дорозі

Евакуатор Жуляни

Евакуатор

Автомобіліст з будь-яким стажем водіння може зіткнутися з такими ситуаціями як ДТП або поломка машини. Не рідко, в таких випадках, дістатися до пункту В уже неможливо. Тоді саме час звертатися в службу, де допоможуть швидко і безпечно доставити автомобіль в потрібне місце.

Наша компанія евакуатор «Арго» надає якісні послуги перевезення різних транспортних засобів. Тут організовується швидка подача техніки з усіма необхідними інструментами. У телефонному режимі, консультанти з'ясовують всі деталі розташування клієнта, особливості автомобіля. Команда фахівців і спецтехніки готові відправитися на місце в будь-який час доби.

Евакуатор Жуляни займається транспортуванням не тільки легкових автомобілів, але і мотоциклів, сільськогосподарської техніки, вантажів з різними габаритами. Для виконання подібних завдань є спеціальна техніка та обладнання.

Чому варто замовити евакуатор в Жуляни в фірмі «Арго»:

1. Лояльна цінова політика. Виклик евакуатора - доступна опція для кожного споживача.

2. Широкий спектр послуг, який включає в себе повний супровід клієнта та технічну підтримку для транспортного засобу. При необхідності, авто можуть дістати з кювету, ями і т.д. Під час переміщення, машина ретельно фіксується.

3. Висококласне обладнання. Техніка має високу вантажопідйомність, пристосована під перевезення найрізноманітніших агрегатів.

4. Кваліфіковані фахівці. Майстри фірми організовують швидку і якісну навантаження вантажу.

5. Доставка вантажів і авто по Україні та Європі. Компанія має широку географію маршрутів, транспортує машини, габаритні вантажі по території України і в більш ніж 40 європейських портів.

Викликаючи евакуатор Жуляни, вам більше не потрібно ні про що турбуватися. Достатньо надати максимально точну інформацію про місцезнаходження, характеристики вантажу і залишатися на зв'язку до приїзду фахівців. Майстри фірми підкажуть кращі СТО, якщо ваше авто потребує термінової технічної допомоги.

Контакти фірми «Арго» http://www.evakuator-argo.com.ua обов'язково повинні бути в телефоні кожного автомобіліста. Адже часто, непередбачена ситуація стає повною несподіванкою і вводить людину в стан замішання. Тут водієві нададуть оперативну допомогу в будь-який час доби і за будь-яких погодних умовах