• Швидка подача
  • Найкращі ціни
  • Надійність
  • Послуги евакуатора
  • Буксирування
  • Допомого на дорозі

Евакуатор Вишневе

Евакуатор

Життя сучасного автомобіліста складається з тисячі кілометрів безкрайніх доріг і різних авто. Але не рідкісними бувають випадки несподіваних поломок або транспортних пригод. Якщо машина вже не здатна продовжувати рух, для її перевезення необхідно підключати спеціальну техніку. Подібних служб багато, але є одна, де має увага приділяється гарному сервісу.

Компанія «Арго» http://www.evakuator-argo.com.ua є одним з лідерів в сфері перевезення автомобілів евакуатором. Завдяки великому досвіду в даному сегменті, фірма надає якісне обслуговування. Що може вона перевозити власною технікою? Це можуть бути не тільки автомобілі, але також і трактори, мотоцикли, сільськогосподарські агрегати і вантажі різних габаритів.

Якщо необхідно викликати евакуатор Вишневе, то скористайтеся контактами фірми, зазначеним на сайті. Під час дзвінка, клієнт повинен повідомити технічні дані машини, характер несправності і максимально точні координати місця розташування. По прибуттю, фахівці швидко завантажать автомобіль. При собі у співробітників є все необхідне, щоб зробити це якісно. Далі машину відправляють за вказаною клієнтом адресою.

Чому варто користуватися послугами «Арго»?

1. Цілодобова підтримка. Менеджери в будь-який час доби готові прийняти дзвінок і відправити команду фахівців за викликом.

 2. Якісні, кваліфіковані послуги. Досвідчені майстри здійснюють професійну навантаження транспортного засобу і оперативно доставляють у вказане місце. Перевезення відбувається безпечно завдяки надійній фіксації тросами і обмежувачами. А в потрібному місці виконується повне вивантаження авто.

3. Широка географія роботи. Евакуатор обслуговує Вишневе і всі прилеглі населені пункти Київської області. Транспортування вантажів може відбуватися по всій Україні і Європі.

4. Приємна цінова політика. Тут утримується оптимальна вартість на послуги спецтехніки для кожного автомобіліста.

5. Функціональний сайт. На інтернет-ресурсі компанії можна познайомитися з доступними маршрутами, цінами, відгуками клієнтів і знайти багато іншої корисної інформації.

Евакуатор Вишневе може стати в нагоді в будь-який несподіваний момент, а значить краще заздалегідь зберегти контакти фірми. Тоді непередбачена ситуація на дорозі буде вирішена швидко, якісно і не дорого