• Швидка подача
  • Найкращі ціни
  • Надійність
  • Послуги евакуатора
  • Буксирування
  • Допомого на дорозі

Евакуатор Київ

евакуатор київ

Впевнені, що у кожного водія траплялася несподівана поломка автомобіля або аварія, після якої продовжувати рух не можливо. В такому випадку, потрібно шукати можливості дістатися до потрібного пункту. Можна зловити попутку і постаратися доїхати за допомогою тросу. Однак, далеко не завжди інші водії готові брати на себе чужі проблеми. Що ж варто зробити в такому випадку?

Найбільш правильним рішенням буде викликати евакуатор Київ. У нас ви отримаєте відмінний сервіс, де кожного клієнта гарантовані швидка подача техніки, надійне транспортування і доступна цінова політика. Великий досвід в даному сегменті дозволяє надавати висококласні послуги. В роботі використовується сучасне обладнання та оснащення європейського зразка, яке легко справляється з великими навантаженнями.

Географія нашої фірми неймовірно широка. Вона охоплює не тільки всю Україну, а й багато країн Європи. На сайті компанії, користувачі можуть познайомитися з відгуками клієнтів. В окремих вкладках поміщені доступні маршрути для транспортної техніки і розцінки на роботу.

Компанія займається транспортуванням легкових автомобілів, мотоциклів, тракторів та габаритних вантажів. Будь-який транспортний засіб буде доставлено з одного пункту в інший цілим та збереженим. Для безпеки вантажу та інших учасників руху, він ретельно фіксується спеціальними тросами і зажимами.

Евакуатор Київ готовий завжди відправитися на допомогу. Оформити заявку на подачу техніки можна цілодобово. Для сервісу не існує святкових і вихідних днів, адже послуги можуть знадобитися в будь-яку секунду. Менеджери уточнять всі необхідні деталі і координати вашого місця знаходження. Будьте впевнені, що знайдеться рішення для будь-якої надзвичайної ситуації.

 Замовляючи послуги на фірмі евакуатор Арго, клієнт отримує наступні послуги:

Подача евакуатора;

Навантаження транспортного засобу. Якщо авто пошкоджено, то для цього використовуються спеціальні засоби;

Безпосередня перевезення вантажу в потрібне місце;

Вивантаження.

Обов'язково зберігайте собі контакти нашої компанії в телефоні і закладках браузера. Таким чином, можна бути завжди готовим до вирішення нестандартної ситуації в дорозі. Евакуатор Київ - відмінне рішення при поломці авто, пошкоджень після ДТП або перевезення нового транспортного засобу.